Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Catrinel Raţ: Sper să începem să jucăm fotbal spectaculos

Conferinta Olimpia (28)Fost preşedinte al Olimpiei în perioada de glorie din Divizia A, dar şi în anul 2007 când echipa a fost mutată la Şimleu, Catrinel Raţ a fost introdus astăzi oficial în organigrama clubului ca şi manager sportiv. El i-a locul lui Ioan Gurzău, care a fost îndepărtat de la club după o jumătate de sezon în care a fost mai mult element de decor, decât membru activ în conducere. Motivul principal pentru această lipsă de activitate, după părerea preşedintelui clubului, Dan Băbuţ, sunt distanţa mare faţă de oraş (Ioan Gurzău locuieşte în Sălaj). Dar, motivul pare mai degrabă să fie lipsa de putere de decizie care i-a fost acordată acestuia, el având mai mult un rol de consiliere.

Mi-aş fi dorit să îl avem pe Catrinel Raţ mai repede la club, dar mă bucur că a acceptat acum invitaţia noastră de a se alătura acestui proiect”, a declarat Dan Băbuţ, preşedintele FC Olimpia.

Oficializarea funcţiei a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Dan Băbuţ, preşedintele FC Olimpia, antrenorii Tineriu Csik şi Lulu Dragomir, Dacian Nastai, şeful Centrului de Copii şi Juniori al clubului, precum şi echipa de juniori A (grupa 97), care a câştigat Cupa Federaţiei pe 2 iunie.

Catrinel Raţ s-a declarat extrem de încântat de această revenire. „Am stat lângă Olimpia şi în perioade foarte bune, dar şi în perioade foarte proaste. În 2007, datorită lipsei oricărui sprijin financiar, am trebuit să mut echipa la Şimleu. Nu a fost o decizie uşoară. Sper că aportul meu să fie unul bun şi consistent. Olimpia este pe un drum bun şi ştiu că rezultatele bune vor aduce suporterii înapoi la stadion. Sper să începem să jucăm fotbal spectaculos. Un meci de 4-3 cu siguranţă va fi mai atractiv decât un 1-0 şi va aduce oamenii pe stadionul Olimpia. Sunt posturi deficitare pe care vom încerca să le acoperim, de ce nu, chiar de la echipa de juniori aici prezentă”, a afirmat Catrinel Raţ.

Conferinta Olimpia (9)

Concret, team managerul se va ocupa de problemele interne ale clubului, de problemele antrenorilor şi va ajuta fiecare echipă, de la toate nivelele de performanţă. Rămâne de văzut însă cum va reuşi Catrinel Raţ să se împace cu cele două galerii, deoarece acestea nu văd cu ochi buni numirea lui. Sezion Ostile şi Commando Oli îl văd pe noul team manager principal vinovat pentru episodul 2007, când Olimpia a fost mutată la Şimleul Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.