Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Elevii Școlii Grigore Moisil, câștigătorii concursului ”Sanitarii pricepuți”

sanitarii priceputi Crucea Rosie (5)Etapa județeană a concursului ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Satu Mare a avut loc astăzi în incinta taberelor școlare din zona ștrandului. Echipa formată din elevii Școlii Generale Grigore Moisil au trecut proba teoretică și practică cu brio câștigând astfel concursul.

În cadrul concursului au fost înscrise zece echipaje formate din elevi ai școlilor gimnaziale sătmărene. Aceștia au susținut o probă teoretică iar pe urmă fiecare echipă a concurat la proba practică. Elevii au întâmpinat un caz cu ”două victime” care necesitau primul ajutor.

Câștigătorii concursului au fost elevii de la Școala Gimnazială Grigore Moisil, urmați de echipa de la Școala Generală din Trip și elevii Școlii Generale nr. 3 din Carei.

Directoarea filialei Cucea Roșie Satu Mare, Rodica Borlan, a declarat că în 23 iunie, câștigătorii vor pleca la București, acolo unde va avea loc etapa națională a concursului ”Sanitarii pricepuți”, care se va desfășura la Poiana Pinului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.