Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Femei bătute și agresate

femeie batuta Calinesti OasIeri, la ora 10.15 poliţiştii din cadrul Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Giorocuta a avut loc un incident.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, un bărbat în vârstă de 78 de ani, ar fi ameninţat-o cu moartea   pe vecina sa Lucreţia C.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

Miercuri , la ora 22.20 tot poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către o localnică din Craidorolţ, judeţul Satu Mare, despre faptul că în jurul prânzului ar fi fost agresată.

Oamenii legii au efectuat investigaţii, în urma cărora s-a stabilit că, fostul concubin al femeii, un tânăr de 19 ani, în jurul orei 12.00 s-a deplasat la domiciliul acesteia şi  i-ar fi aplicat femeii lovituri cu pumnul şi palma la nivelul feţei, provocându-i leziuni. Iar aseară, la ora 22.00, tânărul a revenit la domiciliul femeii, unde  ar fi spart un geam al locuinţei şi ar fi ameninţat-o pe aceasta cu acte de violenţă.

Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale.

În această situaţie se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

În toate cazurile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.