McDrive-ul de la Burdea, din nou în atenţia consilierilor. Primarul: Haideţi să nu fim fitilişti!

24 iunie 2015 | 21 comentarii

mcdrivePrimarul Dorel Coica a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va reintroduce în şedinţa de Consiliu Local de joi, 25 iunie, proiectul cu privire la schimbarea destinaţiei terenului de la Burdea, unde a funcţionat o benzinărie, astfel încât să poată fi deschis un McDrive.

Declaraţia vine după ce la o şedinţă anterioară proiectul a fost respins, consilierii invocând faptul că nu ştiu exact ce se va amenaja acolo.

E singura locaţie unde putem să facem McDrive. Adică au aprobat consilierii UDMR un OMV, o benzinărie, în mijlocul cartierului şi să nu aprobăm o chestie civilizată pe care o doreşte toată lumea. Mâine iarăşi am propus pe ordinea de zi să vedem, dacă nu votează iar fac conferinţă de presă şi iarăşi îi nominalizez pe cei care nu votează. Hai să nu fim fitilişti, să arate ei că sunt majoritatea. Pe mine nu mă interesează majoritatea. Eu propun de aici în 11 luni câte mai sunt, doar proiecte pentru Satu Mare. Dacă le aprobă e bine, dacă nu eu arăt cetăţenilor cine se opune“, a spus edilul.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (21)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  De data asta fac un pariu cu oricine ca se va vota proie tul.Consilierii udmr si cei care au votat impotriva sunt multumiti cum s-au inteles cu propietarii.

  • Robi spune:

   Pe cine reprezinta acesti consilieri ?partidele lor,interesele personale sau cetatenii care i-au votat la alegeri?este jenant sa fii in consiliu local votat de cetateni si tu sa opresti dezvoltarea orasului in functie de interesele unui grup.

 2. cetatean spune:

  Asta e politica si interesul comunitatii pe care o reprezinta pana nu au un avantaj nu voteaza.

 3. Oliver spune:

  Cu siguranța se va aproba proiectul de catre majoritatea responsabila formata din udmr si pnl.Voteaza dupa interesele lor personale si nu dupa ce este bine pentru satmareni.

 4. Traznea spune:

  Politica lui peste ce conteaza cine face o propunere sau un proiect ,daca acest lucru este bun pentru comunitate de ce trebuie respins?din ambitie sau rea credinta?

 5. satmarean spune:

  Cum sa schimbi din parcari sa faci spatiu comercial ce primar fara csracter.

 6. Supermanul spune:

  ooo vine Mcdonalds in satu mare :)))))

  • Norick spune:

   Da da ,si toti fraierii cred ca vor avea McDonalds , doar ca asta va fi unu’ chinezesc… :-)))))) :-P

   • Supermanul spune:

    Ei folosesc termenul McDrive care este marca inregistrata si apartine McDonalds.

    Opa se folosesc de un brand abuziv :))

    Nu m-asi mira daca ar si primi peste cap :))

 7. Tascu spune:

  Nu ma intereseaza pe mine cine ai influenteaza pe acesti consilieri golani dar sa voteze ce e in interesul nostru pana acuma nu am avut nimic in oras din cauza lui Yles si Anderco si acuma din cauza unor golani ?

 8. Ovi spune:

  Ce trebuie punctat este faptul ca NU este vorba de McDonald’s!!! Primarul nici macar nu stie ce face. Induce pe toti in eroare cu McDrive, dar din pacate nu este vorba de McDrive-ul adevarat. Chiar trebuie sa ne dam seama de eroare dupa ce va fi construit?

 9. becu spune:

  Cojac este un imbecil. Cel mai dobitoc edil din ultimii 25 de ani. Din fericire mai are un an si scapam de acest idiot.

  • black jack spune:

   Acest personaj s coica a distrus si pista de bicicleta pe strada lucian blaga si a facut parcare pentru asa zis utilajele lui oare cine se crede acest personaj din desene animate pe nume s coica.?

 10. Bine ca un anumit s coica a distrus pe strada lucian blaga pista pentru biciclete si a facut parcare oare cine se crede acest personaj s coica.

 11. norbert spune:

  Oameni buni, domnul primar vrea doar sa ne ia ochii cu denumirea de Mcdrive. Restaurantul nu ar fi Mcdonalds, ci un restaurant de origine belgiana care este foarte controversat la nivel european. As prefera sincer sa nu se voteze pt acest restaurant, si sa se zbata domnul primar sa avem cu adevarat un Mcdonalds.

 12. Cetateni iresponsabili spune:

  Iata dupa cum vedem niste cetatenii total idioti contesta prin diferite argumente penibile si jenante o posibila investitie care s-ar putea face in Satu Mare. Cum se numeste ce hram poarta…..doar ptr ca e propusa de Coica.mai bine sa nu fie nimic.asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest