Miss Judeţul Satu Mare: Primele nouă concurente înscrise în concurs (FOTO)

18 iunie 2015 | 1 comentariu

concurente miss judetul satu mareVisul oricări fete este să participe la un concurs de frumuseţe, fie că recunoaşte sau nu. Frumuseţea, eleganţa şi gingăşia feminină au fost întotdeauna apreciate de oameni, iar aceste calităţi merită a fi admirate într-un concurs de miss.

Judeţul Satu Mare este apreciat de vizitatori pentru frumuseţea fetelor noastre, iar cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Judeţului, sâmbătă, 27 iunie de la ora 18:00, pe scena amplasată în P-ţa 25 Octombrie, în faţa sătmărenilor vor defila câteva frumuseţi locale, înscrise în concursul de Miss Judeţul Satu Mare.

Fetele din Satu Mare, Carei, Botiz, Racşa, Negreşti Oaş vor avea sarcina de a-şi arăta frumuseţea, dexteritatea în mişcarea scenică, spontaneitatea şi inteligenţa dar şi prezentarea unui minunat port popular al zonei de care aparţine.  Ca orice concurs care se respectă, concurentele au fost pregătite de Szelenyi Gabriela, machiajul asigurat de Mureşan Ramona iar coafurile de Hoban Izabela. Şedinţele foto au fost realizate de Bruno Petho.

Până la concurs vă prezentăm concurentele, iar pe pagina de facebook a evenimentului puteţi să le apreciaţi prin cât mai multe like-uri.

Hoban Diana

1. Hoban Diana

 

Betea Lăcrămioara

2. Betea Lăcrămioara

 

Pavel Cezara

3. Pavel Cezara

 

Cacoveanu Alexandra

4. Cacoveanu Alexandra

 

Ţiplea Florica

5. Ţiplea Florica

 

Modoc Adina

6. Modoc Adina

 

Vancea Georgiana

7. Vancea Georgiana

 

Nagy Henrieta

8. Nagy Henrieta

 

Bezsera Patricia

9. Bezsera Patricia

 

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. nici n-am stiut ce fete frumoase avem in acest "sat" MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest