Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Pietoni accidentați pe Careiului și Fabricii

trecere-pietoniÎn data de 05.06.2015, în jurul orei 19,50, pe strada Careiului din Satu Mare, în dreptul imobilului cu nr. 19, Vasile S., de 54 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul nu a acordat prioritate lui Ioan V., de 37 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, accidentându-l grav. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice.

În data de 06.06.2015, în jurul orei 11,30, la intersecţia străzii Fabricii cu strada Mara din municipiul Satu Mare, Iuliu F., de 47 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul a efectuat o manevră cu spatele, fără să se asigure corespunzător şi a accidentat-o uşor pe Edita C., de 49 ani, care, în calitate de pieton, traversa partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea evenimentului, conducătorul auto, după o prealabilă înţelegere cu partea vătămată, a părăsit locul accidentului fără să anunţe organele de poliţie. La circa o oră de la eveniment, simţindu-se rău, partea vătămată s-a prezentat la UPU Satu Mare, unitate care a sesizat Poliţia despre producerea evenimentului.

Poliţiştii Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Satu Mare efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.