Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Şase hoţi din locuinţe, dintre care trei minori, prinşi de poliţişti

retinut politistiÎn cursul zilei de ieri, 02 iunie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie  Lazuri şi cei ai Postului de Poliţie  Dorolţ au reuşit  identificarea a patru hoţi din locuinţe. Este vorba despre trei minori cu vârsta de 15 şi 17 ani şi un tânăr de 19 ani, toţi din localitatea Peleş, care în perioada aprilie – mai 2015 au comis cinci furturi din locuinţe şi anexe.

Astfel, cei patru au pătruns în cinci locuinţe de pe raza localităţii Peleş şi Atea, de unde au furat aparatură electrocasnică, bijuterii, scule, butelii pentru aragaz şi produse alimentare în valoare totală de aproximativ 5.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%.

Totodată, au fost identificaţi B. Ludovic de 21 ani şi B. P., de 15 ani, ambii din Dorolţ, ca fiind autorii furtului unui acumulator, comis în noaptea de 10/11.04.2015, de pe un tractor parcat în curtea locuinţei persoanei vătămate din aceeaşi localitate, cauzând un prejudiciu de 500 lei, recuperat în totalitate.

Din cercetări rezultă  că tânărul de 21 ani este şi autorul furtului comis într-o locuinţă din Dorolţ, în seara zilei de 27 aprilie 2015, cauzând un prejudiciu de 400 lei, recuperat in proportie de 50%.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.