Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Sesiune de informare privind PNDR 2014-2020

intilnire4Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare a organizat marți, 23 iunie 2015, o sesiune de informare privind liniile de finanțare care urmează a fi deschise în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Informarea a constat într-o prezentare privind Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 realizată de către directorul executiv al asociației, Nicoleta Lașan, dar și o sesiune de întrebări și răspunsuri. În acest sens, pentru a veni în sprijinul comunelor care doresc să pregătească  proiecte pe aceste linii de finanțare, la întâlnire a fost prezent și Gheorghe Duma, șef serviciu în cadrul Centrului Regional pentru  Finanțarea Investițiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare, care a răspuns întrebărilor adresate de către participanți. 

Sesiunea de informare a beneficiat de o participare numeroasă din partea primarilor comunelor membre ale asociației care au fost informați cu privire la condițiile generale de finanțare a proiectelor din mediul rural dar și cu privire la condițiile specifice aplicabile liniilor de finanțare care urmează a fi lansate în curând, și anume: sub-măsura 4.3. Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvie, sub-măsura 7.2. Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică și sub-măsura 7.6 Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.