Ultima actualizare: azi, 13:01

Locale

Ţigări descoperite în rezervorul unui autoturism

tigari de contrabandaPoliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din PTF Halmeu au descoperit, ascunse în rezervorul şi sub bancheta din spate ale unui autoturism, 490 pachete ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 7.000 lei.

În data de 3 iunie 2015, în jurul orei 17.00, s-a prezentat în PTF Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar Mihaly L. de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Slovacia.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în rezervorul şi sub bancheta spate ale autoturismului, cantitatea de 490 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.