Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Utilaj furat din Marea Britanie, descoperit la vama Petea

vama_peteaPoliţiştii de frontieră sătmăreni au indisponibilizat un utilaj, marca JBC, în valoare de 10.500 lei, care figurează ca fiind furat din Marea Britanie, din data de 3 octombrie 2009.

Ieri, 11 mai 2015, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară, Tiberiu S., cetăţean român, în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, conducând un ansamblu de autovehicule, în care transporta un utilaj, marca JBC, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, s-a constatat că utilajul transportat figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, din data de 3.10.2009.

În urma acestui fapt, şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul ar fi furat.

Utilajul, marca JBC, în valoare de aproximativ 10.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.