Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Ziua Porților Deschise, la Consiliul Județean Satu Mare (FOTO)

Ziua Portilor Deschise Consiliul Judetean (106)Consiliul Județean Satu Mare și-a deschis astăzi porțile pentru sătmăreni. Elevii și preșcolarii au avut ocazia să viziteze biroul președintelui CJ, Adrian Ștef.

Deschiderea oficială a Zilei Porților Deschise la Consiliul Județean a fost făcută de către conducerea consiliului, președintele Adrian Ștef declarând că este important ca sătmărenii să cunoască instituțiile care sunt în slujba cetățenilor.

”Prezentăm sătmărenilor instituțile subordonate Consiliului Județean, instituții care sunt în slujba sătmăreanului. Eu cred că aceste instituții și-au înțeles foarte bine rolul de-a fi în slujba cetățenilor și cred că acest lucru a demonstrat prin acțiunile desfășurate de-a lungul anului în care sunt implicați și antrenați sătmărenii”, a afirmat Adrian Ștef.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, i-a invitat pe toți locuitorii judeţului să calce pragul Consiliului pentru a vedea cu ce se ocupă toate instituțiile și de a-i cunoaște personal pe cei care conduc aceste instituții subordonate Consiliului Județean.

Cei prezenți au avut ocazia să viziteze standurile instituțiilor și nu numai, asta pentru că președintele Adrian Ștef și-a așteptat vizitatorii la el în birou, unde copiii și preșcolarii au avut ocazia să vorbească cu el și chiar să și stea pe scaunul președintelui. De asemenea, au primit și câte o insignă cu stema județului și multe dulciuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.