Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Accident în Păulești. Motociclist grav rănit

motociclist accidentatLa data de 09.07.2015, în jurul  orelor 14.26,  poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare,  au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în  Păulești. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, S.Eniko de 41 ani din Satu Mare care circula cu  autoturismul marca Opel Zafira, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga a intrat în coliziune cu motociclul marca Kawasaki, condus regulamentar din sens opus de M. Ghellert de 25 ani din Satu Mare. 

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliția Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.