Accident. Un sătmărean beat criţă a intrat cu maşina de gunoi în şanţ (FOTO&VIDEO)

4 iulie 2015 | 1 comentariu

accident-finteusu-mic-1Un accident de circulație a avut loc vineri pe o uliță din satul Finteușul Mic, comuna Satulung, județul Maramureș. Un bărbat în vârstă de 36 ani din Livada, județul Satu Mare, era la volanul unei mașini de gunoi. Pe fondul consumului de alcool la volan, bărbatul a părăsit caldarâmul uliței și a intrat în șanțul din dreapta direcției de mers, proptind autovehiculul de un gard și de o conductă de gaz.

La fața locului au sosit echipajele pompierilor militari din Șomcuta Mare, polițiștii de la Șomcuta Mare și Satulung, dar și o echipă de la E-ON Gaz. Aceștia din urmă au întrerupt furnizarea utilității la o gospodărie pentru a preveni orice incident, până când mașina de gunoi a fost scoasă și repusă pe drum.

Polițiștii l-au testat pe șoferul inconștient iar aparatul etilotest a indicat 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Colegul său din dreapta era la fel de beat. Singurul muncitor treaz a fost un tânăr din Orașu Nou (județul Satu Mare), care a sărit de pe mașină când a văzut ce se întâmplă. Se pare că șoferul a venit beat la volan până în comuna Satulung tocmai din localitatea unde iși are sediul firma. Așadar zeci de kilometri. În satele din comuna Satulung, muncitorii adunau gunoi de la gospodăriile localnicilor, conform unui contract pe care firma îl are cu administrația publică locală. O altă mașină de gunoi a venit astăzi după amiază și a adunat gunoiul de la localnici.

Sursa: actualmm.ro

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Norick spune:

    Filmul este de o calitate superioara ! Merita un mic premiu Palme d’or… (atat cameramanul,cat si reporterul , nemaivorbind de sunetist respectiv cine a taiat) :-) :-D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest