Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Autocar din Satu Mare implicat în accident în Anglia: şase răniţi! (FOTO)

accident anglia satu mare 3Un autocar cu 48 de persoane, al unei firme din Satu Mare a fost implicat într-un accident rutier luni, 27 iulie, în Anglia. Șase persoane au fost spitalizate.

Potrivit informaților publicate de BBC, luni, 27 iulie, al ora locală 1:30, autocarul s-a izbit de un parapet de beton pe autostrada M25, în apropiere de Leatherhead, anunţ făcut de către Poliţia din Surrey, un comitat în sudul Angliei, din apropierea zonei londoneze.

Autocarul firmei Autoreflex din Satu Mare avea la bord 48 de persoane, şase dintre ele fiind rănite uşor. Restul au fost consultate la faţa locului de echipaje de pe ambulanţă.

Autocarul efectua o cursă de la Londra în România, şi a fost grav avariat. Poliţiştii au dispus ca alt autocar să preia pasagerii şi să-i ducă la depoul de la Clacket Lane, urmând ca operatorul să înlocuiască vehiculul avariat. De asemenea, au fost scoase şi bagajele pasagerilor din autocarul avariat. Trei benzi de circulaţie au rămas închise până la recuperarea vehiculului, spre orele dimineţii. 

Sursa: www.bbc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.