Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Bărbat accidentat grav pe bulevardul Lucian Blaga

accident_de_munca_1_Poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitaţi în data de 12.07.2015, în jurul orelor 14:26, să intervină la un eveniment rutier pe Bulevardul Lucian Blaga.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, L.Firuţa, de 33 ani din Cioncheşti, conducând autoturismul marca VW Golf, a accidentat grav pe numitul B. Iosif, de 47 ani, din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis, fără să se asigure.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Satu Mare care s-a deplaseasat la locul accidentului a găsit pacientul confuz cu traumatim thoracic de bazin și fracturi ale membrelor, instabil hemodynamic respectiv cu tensiunea arterial prăbușită. Victima a fost imobilizată și transportată la U.P.U.

Conducătoarea  auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge, ambilor participanţi la eveniment în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.