Bărbat în stop cardio-respirator după ce a fost înţepat de albine

24 iulie 2015 | 2 comentarii

descărcare (5)Un bărbat de 39 de ani din Tășnad a fost salvat de la moarte după ce a fost înțepat de albine.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Satu Mare a intervenit de urgență joi, 23.07.2015, în localitatea Tășnad la un pacient în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator în urma unor înțepături de albine.

Ajuns la fața locului, echipajul a început manevrele de resuscitare și s-a solicitat un echipaj cu medic.

Echipajul cu asistent a resuscitat pacientul iar după sosirea medicului s-au făcut eforturi pentru stabilizarea acestuia. Victima a fost transportată la spital cu tensiunea arterială măsurabilă.

„Din afirmațiile aparținătorilor reiese că pacientul se cunoștea ca fiind alergic la înțepătura de albine dar cu toate acestea el a fost cel care a recoltat mierea de albine, familia deținând câțiva stupi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulață  Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. martor spune:

  Felicitari celor doua echipaje de la AMBULANTA SATU MARE pentru profesionalismul dat.

 2. satmarean spune:

  Mulțumesc publicației “Vocea Transilvaniei” pentru implicare!Lor le pasă de semenii lor. http://www.voceatransilvaniei.ro/drama-cutremuratoare-la-satu-mare-o-tanara-a-murit-la-spital-dupa-ce-a-nascut-familia-este-devastata/
  Oare acest caz prezentat de Vocea Transilvaniei nu trebuia sa fie prezentat și de voi, cei de la PortalSM? Râmân la părerea că v-ați decredibilizat, fiind în slujba conducatorilor județului, aspect reliefat de multitudinea articolelor cu dedicații pentru aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest