Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bunuri distruse la Satu Mare şi Porumbeşti

images (8)Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi în data de 26 iulie 2015, orele 20,00, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat ar fi spart geamul de la uşa de acces a unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiul Satu Mare.

Oamenii legii au stabilit că Ioan T., în vârstă de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool ar fi spart geamul de la uşa de acces a unităţii, cauzând un prejudiciu de 400 lei.

La data de 27.07.2015, orele 00.40, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe raza localităţii Porumbeşti, judeţul Satu Mare, un tânăr ar fi spart geamul protierei unui autoturism.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Kristof S. ar fi aruncat cu mai multe pietre, în autoturismul marca Volkswagen, spărgându-i geamul lateral al portierei din partea dreaptă, în timp ce autoturismul era condus de Csongor C. Prejudiciul cauzat fiind de 450 lei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.