Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Consiliul Local mai alocă 1 milion de lei Olimpiei. Aproape sigur în Liga a II-a

consiliul local satu mareConsilierii locali au votat astăzi în unanimitate majorarea contribuţiei în bugetul Olimpiei de la 300.000 de lei la 1.300.000 lei, astfel că echipa îşi va putea plăti datoriile de 600.000 de lei şi va putea evolua tot în Liga a II-a în noul sezon.

După unele discuţii cu privire la posibilitatea achitării unor datorii din trecut, în condiţiile în care hotărârile nu sunt retroactive, consilierii au votat proiectul şi au lăsat pe seama conducerii clubului rezolvarea acestor chestiuni birocratice.

Proiectul a fost votat în unanimitate de către consilierii prezenţi, care au stabilit şi obiectivul echipei în noul sezon: ocuparea unei poziţii pe locurile I-VIII.

Preşedintele clubului, Dan Băbuţ, a spus că valoarea totală a datoriilor se ridică la 600.000 de lei, din care peste 350.000 lei doar către hotelul Aurora. Băbuţ a explicat că după ce municipiul îşi va plăti cotizaţia şi Consiliul Judeţean îşi va achita diferenţa de 200.000 de lei, toate datoriile vor fi plătite şi se va putea juca din nou în Liga a II-a.

Bugetul total al clubului pentru acest an calendaristic este de 2,8 milioane lei, compus din două contribuţii de câte 1,3 milioane de la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local, la care se mai adaugă venituri proprii de 200.000 de lei, din bilete şi sponsorizări.

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Dar pentru niste investitii de care sa beneficieze TOTI satmarenii nu aloca 1 milion de lei?

  2. Mihai Răspunde

    Prostimea voteaza Coica! Prostimea voteaza Stef & Co!
    Sunteti niste ordinari PSD-isti si PLR- isti.
    Va bateti joc de acest oras nemernicilor.

  3. Andrei Răspunde

    @Mihai: fiecare cetatean voteaza cum vrea el. Daca cineva nu voteaza cum vrei tu, atunci el este pentru tine “prostime”… Asa stand lucrurile, tu ce nota crezi ca meriti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.