Consiliul Local şi cele 200 de scroafe (VIDEO)

30 iulie 2015 | 45 comentarii

sedinta Consiliul Local (4)Un moment hazliu care a adus zâmbetele pe feţele consilierilor localia a avut loc în şedinţa de astăzi. La discutarea proiectului privind aprobarea documentaţiei “P.U.Z. Fermă reproducţie suine – 200 scroafe, total efectiv 1900″ amplasat în extravilanul municipiului Satu Mare, consilierul PNL Cosmin Raţiu a ţinut să-i dea o replică primarului Dorel Coica, după ce edilul i-a spus anterior că va permite circulaţia căruţelor prin oraş dacă Raţiu va fi vizitiu.

Liberalul a dorit să-l întrebe pe primar, care nu a fost prezent la şedinţă, dacă “se va ocupa personal de cele 200 de scroafe sau de porci“, moment în care colegii au început să râdă. Ironică a fost şi preşedintele de şedinţă, Marcela Papici, care l-a rugat să adreseze întrebări cărora executivul să poată răspunde, iar în lipsa primarului “trebuie să-l supunem pe dl. viceprimar la efortul de a răspunde”.

Bineînţeles că viceprimarul Radu Roca n-a răspuns, fiind vorba despre clinciul dintre Coica şi Raţiu.

După râsete, proiectul a fost votat în unanimitate.

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (45)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Ca cetatean al acestui oras ma cuprinde un sentiment de scarba fata de acest consilier incompetent.

  • Emilia Vance spune:

   Eu nu am nici macar acel sentiment de scarba fata de acest consiler. Pentru mine nici nu exista. Cu ce s-a remarcat ca sa-l tin minte ? Cu nimic! Mai mult incurca decat descurca!

  • Pintea haiducu spune:

   Saracul chel scroafele tin la el.

 2. satmarean9 spune:

  Rusine pentru acest consilier .afara din consiliu.

 3. Daniel spune:

  Ratiu numai de glume e bun,daca ar fi mai serios mai multe ar rezolva!Dar ce sa faci,unii glumesc ,altii muncesc!

 4. teo spune:

  Comportament huliganic.

 5. Vocea Satmarenilor spune:

  Foarte bine a punctat Ratiu ,Coica este un gunoi si un incompetent.

  • popica spune:

   Domnul acesta pe nume Ratiu nu a punctat niciodata bine! Nu poti numi incompetent un om care a initiat atat de multe proiecte pentru acest oras.Ratiu ce a facut? Doar se se impotriveasca lor si sa -si bata joc ,asta a facut Ratiu!Rusine acestui consilier

 6. cetatean spune:

  Pe bani contribuabililor tinem asemenea jigodii in consiliul local.

 7. Adela spune:

  Coica se potriveste de minune sa se ocupe de cele 200 de scrofite…

 8. vladut spune:

  nu lasati bietele animale pe mana lui coica . Atentie protectia animalelor

  • anca spune:

   Dupa asemenea glume proaste ,pe care domnul Ratiu le are de obicei in program, cum crede ca noi,satmarenii o sa-l votam ? Mi-am schimbat total parerea despre dansul,si nu in bine!

 9. Vava spune:

  Asememenea personaje nu au ce cauta in politica romaneasca.

 10. Zoli Kovacs spune:

  Si io o sa votez tot cu domnul Coica cand o sa fie votarile!

 11. cap de porc spune:

  Draga Doru te iubim noi cu tine vrem sa fim.
  Sunt scroafa din boxa 8.

 12. Ion spune:

  O “gluma” tampita. Unii isi urmaresc doar interesul personal, in rest iau totul in bascalie. Neam prost de consilier… nu se pricepe la nimic in administratie dar vrea sa fie primar numai cu bancuri proaste… de rasul lumii suntem

  • Misu Geamanu spune:

   Coica asta este tampit de tot ,cum sa aprobi o ferma uriasa in oras v-om putii toti a scroafe nu numai marele edil Coica care initiaza proiecte dupa cum dicteza Florisalul.

   • Ion spune:

    Poate “v-om putii” mai putin a prostie daca nu ai scrie tu aiurea. Cu alte cuvinte: Invata sa scrii corect, boule!

 13. cetatean spune:

  Cretinu de Ratiu a punctat inca o data in fata cetatenilor satmarului.Asta este el de fapt un imbecil care foloseste degeaba cutentul din micrpfon platit de noi.

  • Ruxi Carpati spune:

   COICA PRIMARUL FLORISALULUI NU AL SATMARENILOR.
   MIROASE A EXCREMENTE DE PORC ACEST NEPRICEPUT SI MINCINOS DE OLTEAN.

   • aurel nica spune:

    Daca era nepriceput nu initia niciun proiect benefic orasului.Daca era mincinos nu indeplinea ceea ce a promis satmarenilor.Votez Coica!

 14. satmarean. spune:

  Nu-mi explic ce cauta asemenea oameni pe post de consilier? Ar trebui sa-si vada de treaba lui aia pe care o stie, sau nu, decat sa-i tot umble gura degeaba. Rusine domnule consilier Ratiu!

 15. Laura spune:

  Eu am votat cu Pnl-ul pana acuma dar ce am vazut astazi in consiliul local m -a facut sa i-mi s himb optiunea de vot.

 16. profesor spune:

  Jos Ratiu- vOtez Coica primar!

 17. rezolvat spune:

  Coica un primar serios se vede dacă te uiți la el cu atenție. Tot ce s promis a făcut., adică nu a făcut, deci este serios, numai bun pt Sstu Mate.

 18. Relu spune:

  Ce primar idiot sa aprobi tu ferma de scroafe in oras 1900 cum poate sa faca asa ceva .
  JOS COICA.

 19. eu spune:

  In primul rand nu este in oras,in al doilea rand nu primarul aproba si in al treilea rand era mult mai rau cu carute prin oras dupa initiativa domnului Ratiu.Asa ca nici pe mine nu m-a convins cu nimic acest domn consilier.

 20. Zsombor spune:

  Am urmarit sedinta Consiliului Local cu multa atentie.Stupoare -Primarul ales nu este prezent la sedinta ca de obicei.Ce se intampla cu acest cetatean?A lasat impresia in ultima perioada ca se va implica in ultimul an de primar in problemele de edil.Nu rata cetateanule Coica sa fraieresti oamenii pe ultima suta conteaza mult ultima impresie.Sunteti un primar de exceptie,primarul florisarului ,primarul intrigii dintre romani si unguri.Oare de ce ne urati atat de mult pe noi de etnie magyara pentru ca multi v-am votat.Ce noroc ati anut cu USL-ul ca altfel ati fi ajuns primar doar in Socond sau se infiinta primaria la Hrip(zona de unde ati luat bolnavii cu japca).Dar sa revenim la porcii nostrii.E o idee buna domnule primar aveti si aliura si statutul unui macelar sef,poate va ganditi sa faceti si un abator unde sa va retrageti dupa dezastrul de la primaria Satu Mare.Primarul se va decide la votul din urne oricat ati incerca dumneaoastra cu acolitii care va aduc elogii pentru asi pastra *osul*,sa jigniti pe oricina care are curajul sa va spuna adevarul in fata.Cetateanule Coica ati fost si veti ramane omul scandalului si pentru asta va bucurati de toata mila noastra.

 21. kalaman spune:

  Nu ne uraste ba din contra e singurul care ne-a bagat si pe noi in seama fiind cetateni a orasului. Eu l-am votat si nu-mi pare rau deloc. Am sa-l votez si pe mai departe tot ca primar ca este omul care merita locul la primarie.

 22. kalaman spune:

  La ce vocabular folositi s ar spune ca sunteti rudenie cu Ratiu. Un asemenea om la primarie.niciodata!Coica merita primaria!

 23. Sorin spune:

  Ratiu este mult mai ordonat ,harnic si pedant fata de Coica comparati clinica Sf Anton cu clinica Star medica .

 24. gratian spune:

  Sf Anton nu e clinica este un loc unde exista cabinete medicale cu medici foarte slabi pregatiti Coica are profesori universitari din toate centrele universitare mari din tara.

 25. Miruna Rus spune:

  Sf Anton este cea mai moderna si frumoasa clinica din oras cu medici foarte buni din Satu Mare ,Cluj Napoca ,Oradea ,Budapesta,Debreten .
  Multumin mult dr Ratiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest