Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Două persoane rănite în timp ce se afla la locul de muncă

accident-muncaLa data de 22 iulie 2015, la ora 11.20 poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe strada un tânăr a suferit leziuni.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că lui Robert T. , angajat al unei societăţi comerciale, din municipiului Satu Mare, în timp ce lucra la o presă de injecţie cauciuc din linia de producţie existent în cadrul firmei, i-a fost prinsă mâna stângă între placa superioară şi voal suferind leziuni. 

Persoana  vătămată a fost transportată la la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a rămas internată în vederea efectuării investigaţiilor necesare.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei Beltiug s-au sesizat din oficiu, despre faptul că, la data de 06.07.2015 Gheorghe F. angajat al unei societăţii comerciale, ca urmare a nerespectării măsurilor de siguranţă şi securitate în muncă a suferit leziuni grave, un arbore s-a prăbuşit peste el, în timp ce executa lucrări de exploatare forestieră, în cantonul silvic Hodişa.

Bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Baia Mare.

În cauze au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor de securitate şi siguranţă în muncă şi vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.