Electrica Distribuție Transilvania Nord – câştigătoarea Trofeului Electricianului 2015

17 iulie 2015 | 0 comentarii

electrica TransilvaniaCompetiţia de tradiţie în domeniul distribuţiei energiei electrice, Trofeul Electricianului, şi-a desemnat câştigãtorii. Anul acesta, primul loc a fost adjudecat de Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord. Au participat 72 de electricieni, angajați ai celor mai importante 7 companii din domeniu.

Gazda fazei naţionale a concursului profesional a fost CEZ Oltenia, evenimentul  desfășurându-se la Piteşti, în perioada 13-17 iulie. Câştigatorii au fost desemnaţi pe baza rezultatelor obţinute la probele teoretice, practice (electrician PRAM, electrician exploatare reţele, electrician exploatare staţii, electrician mãsurã), dar şi a probei cu publicul, susţinutã în faţa unei audienţe impresionante.

Podiumul a fost acaparat în întregime de filialele Electrica SA: locul 2 – Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi locul 3 – Electrica Distribuţie Transilvania Sud.

Emil Merdan, Director General Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord: „Ne bucurã succesul obţinut la Trofeu şi ne motiveazã, totodatã, sã perseverãm în încercarea de a deveni din ce in ce mai buni profesional, într-un domeniu în perpetuã schimbare, cum este cel energetic. Colegii mei au demonstrat cã sunt profesionişti care pot concura la cel mai înalt nivel. Îi felicit şi pe ceilal i câştigatori şi îmi doresc ca aceastã competiţie sã continue şi în anii urmãtori, pentru a consolida spiritul de echipã şi valorile promovate de Electrica SA.”

Sursa: Electrica SA

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest