Ultima actualizare: azi, 09:58

Ervin Kinczel
Sport

Ervin Kinczel a plecat şi el în Ungaria. Olimpia a pierdut ieri cu 1-3 împotriva noii sale echipe

Ervin Kinczel

Ervin Kinczel

Drumul spre vest al foştilor jucători de la Olimpia Satu Mare continuă. Atacantul „galben-albaştrilor” Ervin Kinczel, care în ultimul sezon a fost împrumutat la divizionara C FC Zalău, a semnat un contract pe un an cu opţiune de prelungire cu echipa maghiară Cigand SG. Tânărul fotbalist de 21 de ani a avut mai multe tratative cu echipe de liga a II-a din România, dar şi cu formaţii din Germania şi Austria. În final, a ales să joace în liga a III-a din Ungaria datorită avantajelor financiare ale acestei mutări şi a condiţiilor foarte bune din ţara vecină.

Echipa doreşte să promoveze în liga a II-a şi îmi doresc să pot ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv. Sunt foarte mulţumit de condiţiile financiare şi de ce am găsit aici. Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos şi să joc cât mai multe meciuri”, declară Ervin Kinczel.

Olimpia a disputat joi seara de la ora 19:00 un meci amical împotriva echipei Cigand SE, maghiarii impunându-se cu 3-1.

La Cigand SE activează un alt atacant care a fost jucătorul Olimpiei în perioada 2000-2004, marcând 23 de goluri în toate competiţiile. Transferat de CFR Cluj de la Olimpia în 2004, Robert Rozsel a intrat imediat în atenţia presei şi a fanilor din România datorită asemănării izbitoare cu Wayne Rooney, starul lui Manchester United şi a naţionalei Angliei. Din luna august a anului 2013, “Rooney” activează la Cigand SE şi începând din această săptămână este coleg cu Kinczel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.