Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Gala Olimpicilor Sătmăreni 2015. Tablete Samsung pentru olimpicii cu premii (Foto)

gala olimpicilor satmareni (46) Elevii sătmăreni cu rezultate deosebite la olimpiadele naționale și profesorii lor îndrumători au fost premiaţi astăzi în cadrul celei de-a III- a ediţie a “Galei Olimpicilor Sătmăreni”, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare cu sprijinul Consiliului Judeţean. La Gala Olimpicilor Sătmăreni au fost premiați 190 de elevi și 180 de profesori.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către inspectorul general școlar Claudiu Mondici, care a ținut să felicite atât elevii prezenți cât și cadrele didactice.

Azi celebrăm performanța iar eroii zilei sunteți voi dragi elevi, cei care ați obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale. Îmi exprim admirația pentru calitățile de care dați dovadă. Acest eveniment înseamnă recunoașterea valorii care există în școala sătmăreană”, a declarat Claudiu Mondici.

În cadrul ceremoniei de premiere, primarul Dorel Coica şi directorul interimar al Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, au înmânat diplome, cadouri și flori olimpicilor.

Din cei 190 de elevi, 18 olimpici care au luat premii la olimpiadă au fost recompensați pentru merite cu tablete Samsung Galaxy și medalii. 

 

 

3 comentarii

  1. vocea satmatenilor Răspunde

    Coica olimpicul la fuste
    Cat a costat cantonul silvic din Ardud
    DNA AUTO SESIZARE.

  2. satmarean Răspunde

    Felicitari primarului Coica pentru atentia acordata acestor copii.

  3. COICA DOLAREL Răspunde

    PRIMARUL DEPASIT A SATMARULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.