Ultima actualizare: azi, 14:14

Sport

Gelu Velici nu mai vine la Olimpia. “Probabil că antrenorul nu avea nevoie de mine”

Gelu Velici2FC Olimpia Satu Mare se află în plin sezon de pregătire şi a jucat sâmbătă două amicale în Ungaria, prima în compania unei echipe de liga a V-a şi a doua împotriva echipei secunde a clubului Debrecen VSC. Primul meci a fost câştigat de sătmăreni cu un categoric 9-3, dar trebuie să ţinem cont că a fost un joc şcoală cu un adversar mult inferior. Al doilea meci a fost pierdut cu 3-4 de elevii lui Tiberiu Csik, dar Debrecen II a avut parte de întăriri de la prima echipă, poate cea mai bună din ultimii ani din ţara vecină.

Lipsa unei formule concrete în atac şi evoluţiile şterse ale lui Mărkuş şi Bujor din sezonul trecut  (10 partide/2 goluri, 16 partide/1 gol) au făcut ca staff-ul de la Olimpia să-şi întoarcă privirile spre piaţa transferurilor. Una din ţintele conducerii a fost transferul fostului atacant de la Dinamo Bucureşti, Gelu Velici, momentan liber de contract, ultima dată împrumutat la FC Fortuna Poiana Câmpina.

Din cele declarate de atacantul născut la Timişoara pentru PortalSM însă, transferul a picat, iar unul din factorii determinanţi a fost situaţia financiară instabilă a clubului. Totodată, fostul jucător al lui Dinamo a simţit că nu este dorit de Tiberiu Csik, antrenorul Olimpiei. “Au fost câteva runde de discuții, dar probabil că antrenorul nu avea nevoie de mine. Plus ca situația financiară nu e chiar ok acolo, din câte am înțeles”, a comentat zvonurile Gelu Velici.

Până la apariţia unor soluţii mai concrete în atacul Olimpiei, juniorul Horea Bâgiu s-a mişcat bine în amicale şi poate reprezenta o soluţie pentru atacul echipei, dar pe termen lung. Totodată, Bogdan Faur a marcat anul trecut 5 goluri în 18 partide, mai mult decât Bujor şi Mărkuş la un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.