Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Incredibil! Doi poliţişti din Satu Mare au încercat să scape doi traficanţi de droguri. Ce sume le-au cerut!

trafic-droguri-cannabisProcurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au organizat la data de 22.07.2015 o acţiune pe linia combaterii traficului şi deţinerii de droguri de risc.

Cu această ocazie s-au pus în aplicare trei mandate de percheziţie la domiciliul a doi inculpaţi, din care unul cu calitate de funcţionar public cu statut special, iar cea de-a treia la o instituţie publică.
În urma administrării materialului probator s-a stabilit că inculpaţii DOROŞ IONUŞ CRISTIAN şi ULICI FLORIN ALEXANDRU (poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare) au pretins suma de 100 de euro pentru fiecare, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu consecutiv surprinderii în trafic a doi denunţători cu o cantitate de circa 3 grame de haşiş, în sensul neîntocmirii procesului verbal de depistare şi a înştiinţării organelor de urmărire penală competente. Ulterior, inculpatul DOROŞ IONUŞ CRISTIAN a luat asupra sa întreaga cantitate de rezină de cannabis, depozitând-o în autovehiculul proprietate personală.
Cei doi au recunoscut acuzaţiile care li se aduc, respectiv luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului şi luare de mită, fiind puşi sub control judiciar.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii.
Acţiunea s-a desfăşurat şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.