Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Neatenţia l-a costat viaţa: Un biciclist a fost accidentat mortal în Satu Mare

biciclist grav accidentatLa data de 02 iulie 2015, ora 14.20, poliţiştii Biroului Rutier au fost solicitaţi să intervină la faţa locului, la un eveniment rutier, produs pe raza municipiul Satu Mare.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că, Attila N. circula cu bicicleta pe strada Neajlov, iar la intersceţie cu strada Careiului, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, marca Skoda, care circula regulamentar şi care era condus, de un bărbat, în vârstă de 36 de ani. 

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă, a biciclistului, în vârstă de 54 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă la scurt timp a survenit decesul acestuia.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    In zona respective domnul primar coica inca n-a apucat sa deturneze pista de biciclete pentru a face loc de parcari pentru ambulantele domniei sale (inca nu are atatea …, deci biciclistul NU AVEA ce cauta pe carosabil!!!!
    Militia rutiera e prea ingaduitoare cu biciclistii care nu folosesc putinele piste de biciclisti, dar si cu soferii (sau primarii) care opresc masinile pe pistele de biciclisti sau construiesc din acestea locuri de parcare pentru masinile propriei firme!!!!

    Vezi, ba primare, la ce-s bune pistele de biciclete? Salveaza vieti!!! Nu ca pseudo-ambulante pe care le ai matalem (asa de curiozitate, au ITP la zi?)!!!

  2. Cetatean Răspunde

    Un primar ordinar!!(bineinteles cu tot psd-ul la gramada)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.