Ultima actualizare: ieri, 21:44

Sport

O săptămână de antrenamente cu Shihan Mirio Maninni, maestru 8 dan Karate și Rodolfo Bancone 6 Dan

karateka careiȘtrandul Termal Carei a fost gazda stagiului de Karate ”International Karate Summer Camp – 2015 Carei” organizat de Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din municipiul Carei, având ca protagoniști pe Shihan Mirio Maninni maestru 8 dan Karate și Rodolfo Bancone 6 Dan din Italia.

La acest eveniment desfășurat în perioada 12-19 iulie, au participat karateka din Belarus, Italia, Rusia, Ucraina, Ungaria și sportivi din Carei. Un merit deosebit în organizare la avut Bartincki Lajos, vicepreședinte CS Karate Do B.F.K.S., precum și gazda taberei Ștrandul Termal Carei, SC. AQUACAR SRL.

Antrenamentele au fost împărțite pe categorii de kata și kumite, precum și pe stilurile de karate Shito Ryu și Shotokan, fiind 6 antrenamente pe zi, practicanții putând alege la care participă, cei mai mulți participând și la 4 antrenamente a câte o oră și jumătate pe zi. A fost o deosebită plăcere să vedem cum absorbeau acești minunați karateka, cunoștințele marilor maeștrii, de multe ori autodepășindu-se”, a declarat dr. Fazekas Gheorghe, președintele clubului careian.

Toți participanții, la despărțire, atât internaționali cât și naționali, au declarat că vor să revină la Carei, vor promova imaginea orașului Carei și al județului Satu Mare, cuvintele de despărțire fiind ”ne revedem în 2016”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.