Ultima actualizare: azi, 21:29

Sport

Olimpia vrea readucerea lui Boştină. Negocieri şi cu ex-dinamovistul Velici

alex-bostina_caransebesReuniunea lotului Olimpiei este programată pe luni, la ora 10:00, la stadion. După 5 săptămâni de vacanţă, galben-albaştrii au sunat adunarea în vederea începerii pregătirii pentru sezonul următor. La finalul sezonului trecut, Olimpia a renunţat la câţiva jucători, astfel că la reuniune ne aşteptăm multe feţe noi. Jucătorii la care s-a renunţat sunt: Adrian Micaş, Daniel Feier (cei doi urmau să fie păstraţi doar dacă Olimpia II promova în seria a III-a), Istvan Svarczkopf (îşi doreşte un contract în străinătate), Iulian Anca-Trip (nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea), Ovidiu Bic (negociază un contract cu FC Braşov) şi Vlad Bujor (s-a renunţat la el din cauza salariului mare şi a atitudinii neconvingătoare).

Din informaţiile de până acum, conducerea încearcă să aducă câteva noutăţi în săptămâna următoare, pe lângă portarul Ovidiu Băican. Se încearcă readucerea la Satu Mare a lui Alexandru Boştină (momentan la FC Caransebeş) şi transferul fostului atacant dinamovist Gelu Velici (momentan liber de contract, ultima dată împrumutat la FC Fortuna Poiana Câmpina).  Pe lista de transferuri se mai află şi mijlocaşul stânga Vasile Pop, căruia tocmai i-a expirat contractul FCM Baia Mare. De asemenea, la Olimpia, vor reveni atacantul Gabriel Roatiş, după împrumutul reuşit în liga a III-a la CSM Sighetul Marmaţiei, şi mijlocaşul Bogdan Roghină, împrumutat la FC Zalău.

Deocamdată doar Alexandru Boştină a confirmat negocierile. „Sunt discuţii pentru revenirea mea la Olimpia, dar momentan nu ne-am înţeles”, a declarat atacantul lui FC Caransebeş. Boştină a mai fost jucătorul Olimpiei în perioada februarie 2014 – februarie 2015, timp în care a evoluat în 27 de meciuri şi a marcat de 9 goluri.

Conducerea  Olimpiei şi staff-ul tehnic încearcă introducerea mai multor jucători din echipa a II-a în lotul cu care se va ataca podiumului seriei a II-a a Ligii 2. Mai multor juniori le-au fost propuse contracte profesioniste. Dintre aceştia îi amintim pe Mircea Donca, Denis Chivari, Paul Mihai şi Patrick Pop. Deocamdată, nu s-a ajuns la nicio înţelegere, din cauza ofertelor foarte mici făcute de club. Se pare că singurul junior cu care s-a ajuns la înţelegere este Horia Bîgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.