Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Persoane agresate în weekend

agresiuneÎn data de 05.07.2015,  în jurul orelor 11.37, poliţiştii  Secţiei Negreşti Oaş, au fost sesizati telefonic prin SNUAU 112, despre faptul că două persoane au fost agresate fizic în localitatea Vama. Poliţiştii deplasaţi la fata locului au stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, B.PETRICA, de 30 ani, din  Vama, i-a agresat fizic pe V.DĂNUŢ de 24 ani şi pe mama acestuia V.AURICA, pe stradă, chiar în faţa locuinţei lor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La  data de 05.07.2015, poliţiştii  Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că vecina sa P.Terezia de 81 de ani, din Halmeu, a fost agresată fizic de către un bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că agresorul a pătruns în locuinţa victimei pe uşa aflată deschisă şi prin agresiune fizică a încercat să obţină bani. În cursul aceleiaşi zile, oamenii legii au reuşit identificarea autorului faptei, pe raza localităţii Halmeu, ca fiind B.Robert de 28 ani din localitatea Medieşu Aurit. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie.

Tot în data de 05.07.2015, în jurul orelor 23.47, poliţiştii  Secţiei Satu Mare, au fost sesizati prin SNUAU 112, de către T.Augustin despre faptul că  un bărbat a fost agresat la o stână situată pe raza localităţii Odoreu, în locul numit ,,Tilos”. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, T. Nicolae de 37 ani, din loc.Siliştea, judeţul Constanţa, în timp ce se afla la stâna, unde lucrează ca cioban, a fost  lovit cu pumnii în zona capului de către numitul S.Marius de 27 ani, din loc. Frasinu, judeţul Vaslui, cioban la aceeași stână. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.