Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Prefectura cere din nou primăriilor să finalizeze retrocedarea terenurilor

Prefectura (8)Conducerea Prefecturii i-a convocat astăzi la o nouă întâlnire pe secretarii primăriilor din judeţ şi le-a cerut din nou să depună eforturi pentru a finaliza retrocedarea terenurilor confiscate abuziv în perioada comunistă.

Atât subprefectul Altfatter Tamas cât şi șeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle, le-au cerut responsabililor din primării să dea răspuns la cererile de retrocedare, fie că sunt pozitive sau negative, să nu le mai țină pe rol, astfel încât procesul de retrocedare să se finalizeze cât mai repede.

Reprezentantul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Satu Mare le-a cerut celor din primării să aibă foarte mare atenţie la documentele pe care le depun, să fie originale, conform legislaţiei, şi nu tot felul de xeroxuri sau documente ce par mai degrabă ciorne. 

Prefectura (10)

 

2 comentarii

  1. florica Răspunde

    mai bine ati verifica cum s-au facut retrocedarile , decit sa iesiti sa va faceti campanie electorala ,, ca vine corpul de control atunci cind e sesizat doar pentru a servi cite o cafea prin primarii ,s-au a mai duce cite un bidon de palinca , ca la calinesti

  2. victor Răspunde

    daca le ceri ajutor prefectura nu poate , nu poate poate ar fi bine daca seful asta de serviciu juridic incompeyent de la prefectura a invata sa scrie si sa citeasca! Problemele cele mari de la primarii exisista datorita incompetentei lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.