Primăria va publica săptămâna viitoare anunţul licitaţiei pentru cel de-al treilea pod

30 iulie 2015 | 7 comentarii

podul golescuViceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, a afirmat în şedinţa Consiliului Local de astăzi că săptămâna viitoare va fi publicat pe SEAP anunţul licitaţiei pentru construirea celui de-al treilea pod, situat în zona ştrandului.

În cadrul întrunirii, consilierul UDMR Nits Janos a întrebat executivul ce se întâmplă cu banii pe care i-a alocat Guvernul pentru pod, din moment ce în presă au apărut fel de fel de informaţii atât cu privire la activitatea primăriei cât şi criticile primarului la adresa adversarilor politici, dar nu au apărut informaţii despre pod.

S-a primit două milioane şi prin treaba asta Guvernul României şi-a asumat această treabă. Studiul de fezabilitate este reactualizat, urmează ca proiectul tehnic şi celelalte studii să se pună săptămâna viitoare pe SEAP“, a declarat viceprimarul Radu Roca.

Anunţul va rămâne publicat vreme de cel puţin două luni de zile, fiind vorba despre o sumă foarte mare licitaţia urmează să fie anunţată şi în Monitorul Oficial al Uniunii Europene.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. nicu spune:

  Anuntati-ne cand incepeti lucrul in teren ca de studii,anunturi de licitatii suntem satui.Niciun proiect major(pod,centura etc)nu a fost inceput in ultimii 3 ani.Doar gargara,propaganda,chermeze fara numar.

 2. carcotas spune:

  …Si-a asumat treaba ca face treaba…Ma Roca,du-te la coada vacii ca pe la primarie chiar ca na-i treaba.

 3. satmarean spune:

  Din ce bani? Hahahhaha

 4. radu spune:

  Pai nu este gata podul?? de mult se zicea ca proiectul e gata, banii au venit, ca deja au incepul lucrul si nu e gata?? De promisiuni mi-e plin podul. Dragi satmareni va doresc succes la obtinerea vizei de Canada, acolo se fac poduri.

 5. Unu' spune:

  Da bine ma …
  Ne lasi?
  Iar incepeti cu fraiereala?

  Unde-i centura PROMISA cu surle si trambite in 2012?

  Pe langa Sisi au mai promis-o si penalul de Dragnea, plagiatorul de Ponta si parca si Coica …

  La gara cu voi, lepre ordinare!!!

 6. satmarean spune:

  Numai povesti, domnule Roca. Te credeam altfel.Cu chestiuni realizate numai pe hartie, nu castigi electoratul. La fel, cu machetarea parcarilor, fara ca acestea sa fie realizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest