Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Sătmărean amendat după ce a făcut drifturi pe o stradă din Timișoara

Tire_smoke_by_yougotslammed-600x344Un tânăr de 28 de ani din Satu Mare a fost amendat de poliţiştii locali, în noaptea de luni spre marţi, 28 iulie, după ce s-a dat în spectacol cu BMW-ul pe bulevardul Vasile Pârvan din Timişoara. Sătmăreanul nu a scpat nesancțioat de către polițiști, aceștia l-au amendat cu 1500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Timişoara, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 5 dimineaţa, o patrulă l-a observat pe tânărul aflat la volanul unui BMW de culoare gri în timp ce se dădea în spectacol pe bulevardul Vasile Pârvan.

„Polițiștii locali, aflați în patrulare pe timp de noapte, în zona Pârvan – Michelangelo, au depistat și sancționat în jurul orei 5.00, un tânăr care a efectuat manevre de derapaj, prin întoarceri bruște în scop de divertisment, înspre partea care se intersectează cu str. Mihai Viteazul. Tânărul în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Satu Mare, se afla la volanului unui autoturism marca BMW de culoare gri. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 1500 lei conform HCL 371/2007 modificată, care prevede la art. 29 că reprezintă contravenție și se sancționează folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, executate pe domeniul public în scop de divertisment fără aprobare”, au transmis reprezentaţii Poliţiei Locale Timişoara.

Sursa: www.tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.