Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Scandal aplanat de jandarmi într-un local de pe strada Decebal

scandal jandarmiJandarmii sătmăreni au fost solicitaţi în dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 05.00, prin Serviciul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit la un local de pe strada Decebal din municipiul Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii sătmăreni au constatat faptul că, între mai multe persoane a izbucnit un conflict pe fondul consumului excesiv de alcool. Jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi identificarea persoanelor implicate.

În urma agresiunilor două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pentru participarea la scandal B. Ioan a fost sancţionat cu amendă contravenţională. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra altui tânăr a fost găsit un cuţit, drept pentru care jandarmii sătmăreni au întocmit act de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă. În cazul celui de-al treilea tânăr implicat în conflict a fost întocmit act de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.