Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Scandal şi bătăi în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare

bataie stradaÎn data de 14.07.2015, în jurul orelor 17.55, poliţiştii Secţiei  Beltiug, au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112,  de către o tânără din  Beltiug, despre faptul că în faţa unui bar din localitate, este în desfăşurare un scandal între mai multe persoane.  Poliţiştii deplasaţi la faţa locului  au stabilit  faptul că B. Nicolae, de 50 ani  din  Beltiug, a fost agresat fizic  de  trei consăteni, pe fondul consumului de alcool, respectiv de   P. Florin de 39 ani,  S. Istvan de 26 ani şi I. Ovidiu de 35 ani,  acesta prezentând mai multe urme de violenţa la nivelul feţei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  •  

De asemenea, la data de 14.07.2015, în jurul orelor 18:00,  o patrulă mixtă formată dintr-un  poliţist  şi un jandarm,   careieni, a fost sesizată de către F. Mihai, de 63 ani din Carei, despre faptul că  în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe strada Rakoczi Ferecz, nişte tineri i-au sustras din coșul bicicletei o geantă cu diferite bunuri. În urma verificărilor,  oamenii legii  i-au identificat  pe autorii furtului ca fiind trei băieţi, doi de 14 ani şi unul de 19 ani.   Prejudiciul cauzat, în valoare de 200 lei a fost recuperat şi restituit părții vătămate. În cauza s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

  •  

În  data de 14.07.2015,  în jurul orelor 22:20, poliţiştii Municipiului Carei au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112, de către L. ZOLTAN de 46 ani, din Carei,  despre faptul că  a fost  agresat fizic.  În urma verfificărilor  poliţiştii au stabilit  faptul că pe fondul unor neînţelegeri,  G. ALEHANDRO de 22 ani, din Carei,  i-a aplicat victimei lovituri cu pumnul în zona feţei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe .

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.