Ultima actualizare: azi, 11:07

Sport

Trei jucători noi la Olimpia pentru amicalul de marţi cu FCM Baia Mare

Gabriel Roatis (jucatorul cu cupa in mana) revine la OlimpiaLotul echipei Olimpia Satu Mare se află în plină pregătire pentru disputarea unei partide amicale mâine, în deplasare, cu proaspăt promovată în Liga 2, FCM Baia Mare. Antrenorul “galben-albaştriilor”, Tiberiu Csik, va testa trei jucători noi în acest amical. Este vorba despre Gabriel Roati – un atacant care a fost împrumutat de Olimpia sezonul trecut la formaţia de liga a 3-a CSM Sighetu Marmaţiei, Toth Ferenc – un atacant care joacă în liga a 3-a din Ungaria şi juniorul Cristian Gâţ, care a trecut şi pe  la grupele de junior Poli Timişoara.

Dacă Roaţis a avut evoluţii foarte apreciate şi a contribuit la succesul avut de CSM Sighet sezonul trecut, despre ceilalţi doi jucători nu se ştiu prea multe. Roatiş este un jucător de picior drept, care poate juca atât atacant, cât şi mijlocaş. Are 20 de ani şi a marcat câteva goluri frumoase pentru echipa din Sighet în sezonul trecut.

După meciul de marţi, în funcţie de evoluţii, o parte din jucători vor face deplasarea cu Olimpia II la Beiuş, pentru meciul din primul tur al Cupei României, contra echipei CF Bihorul Beiuş. 

Un comentariu

  1. luky Răspunde

    Coica primar ratat……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.