UPDATE: Moarte suspectă: cadavru în putrefacţie găsit pe strada Dunării

27 iulie 2015 | 1 comentariu

images (6)

UPDATE: Medicii legiști au stabilit în urma efectuării necropsiei că decesul bărbatului a fost provocat de cardiomiopatie dilatativă iar victima nu prezenta nicio urmă de violență.

Redăm comunicatul emis de IPJ Satu Mare:

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe strada Dunării, din municipiul Satu Mare, a fost găsit un cadavru de sex masculin, aflat în stare de descompunere.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, la examinarea sumară a cadavrului, s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violenţă.

De asemenea, asupra sa au fost găsite documentele personale, fiind stabilită identitatea acestuia, respectiv Ştefan B., din municipiul Satu Mare.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Prosectura Spitalului Judeţean II Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cursul zilei de azi, conform concluziilor medicilor legişti, s-a stabilit că decesul ar fi survenit la data de 15 iulie 2015, iar cauza decesului  fiind cardiomiopatie dilatativă.

În acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Moarte suspectă în Satu Mare.Trupul neînsuflețit al unui bărbat aflat în stare de putrefacție a fost găsit ieri, 26.07.2015, în jurul orei 11:14, în spatele bisericii de lângă podul Golescu, pe strada Dunării.

Potrivit informaţilor oferite de către Serviciul de Ambulanță Satu Mare, la fața locului s-a deplasat un echipaj de urgență cu medic precum și un echipaj al serviciului de criminalistică.

Cadavrul aflat în stare de putrefacție a fost ridicat și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Vom reveni cu detalii.

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. sherlock spune:

    Eu credeam ca-i Elodia, deghizata in barbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest