Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Ziua Ambulanței sărbătorită la Satu Mare. La mulți ani! (FOTO)

Ziua Ambulantei (106)Ambulanța Satu Mare și-a deschis astăzi porțile pentru prima dată la Satu Mare, oferindu-le posibilitatea sătmărenilor de a-i cunoște pe cei care se ”luptă cu doamna în negru” dar și să vadă echipamentele din dotarea ambulanțelor. Evenimentul a fost organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Ambulanței din România, serbată în data de 28 iulie.

Manifestarea a debutat cu intonarea imnului ambulanței și urmat de discursurile conducerii instituției și a oficialităților sătmărene, care le-au adresat numai cuvinte de laudă întregului personal al Serviciului de Ambulanță Satu Mare, mulțumindu-le totodată pentru că tot ceea ce fac pentru viețile sătmărenilor.

”Sunteți linia întâi care se luptă cu doamna în negru, sunteți cei care puteți să dați o mână de ajutor și să salvați o viață, sunteți cei care întotdeauna ați dăruit tot profesionalismul pe care îl aveți, pentru că ați dorit să fiți medici ambulanțieri la Serviciul de Ambulanță Satu Mare. Este o onoare pentru noi și pentru că în acest an, în martie s-a decretat ordinul 22 prin care de acum înainte Serviciul de Ambulanțe va avea o zi a noastră, 28 iulie, am considerat că la nivelul județului nostru, reîntorși acasă, să o serbăm azi și să audă lumea că de fapt noi suntem cei care salvăm vieți”, a declarat managerul general SJA, Gabriela Opriș.

”Vă felicit pentru implicare, responsabilitate și dăruire dar și pentru modul în care lucrați și acționați împreună ca o echipă în lupta contra cronometru pentru a salva vieți. Vă mulțumesc pentru sacrificiul pe care îl faceți pentru sătmăreni și vă urez mult succes și un sincer La mulți ani”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

La închiderea festivității, toți cei prezenți au ciocnit o cupă de șampanie iar din curtea instituției au pornit spre oraș cinci ambulanțe însoțite de voluntarii de la Crucea Roșie, în tot acest timp au fost împărțite și pliante cu rolul și semnificația Zilei Naționale a Ambulanței.

Cu ocazia Zilei porților deschise la Ambulanță, sătmărenii vor beneficia și de măsurare gratuită a tensiunii arteriale și glicemiei dar și efectuarea EKG pentru doritori.

 

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    FELICITARI!!! Sa va dea domnul sanatate sa puteti ajuta oamenii care au nevoie.

  2. gutza, babutza Răspunde

    la anu’ va schimbam decorul (dulapul de stef)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.