Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Accident cu patru victime la Ciumești. Șoferul era mort de beat și nu avea permis

descărcare (6)

UPDATE: Polițiștii au constatat că vinovat de producerea accidentului de la Ciumești este șoferul mașinii în care se mai aflau și cele trei victime. Bărbatul era mort de beat și nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Redăm comunicatul IPJ:

La data de 02 august 2015, ora 02.30, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

Oamenii legii au stabilit din cercetările efectuate la faţa locului că Istvan S., a condus autoturismul marca Dacia, în localitatea Ciumeşti, judeţul Satu Mare, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasareîntr-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil aflat pe partea stângă a direcţiei de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, a unei tinere de 21 de ani, a unui bărbat, în vârstă de 30 de ani şi a unui minor de 8 ani, toţi pasageri în autoturism.  Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Carei pentru acordarea efectuarea investigaţiilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un accident rutier soldat cu patru victime a avut loc ieri, 11 august, în localitatea Ciumești. O femei și un copil în vârstă de 8 ani sunt în stare gravă.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Satu Mare au intervenit de urgență în jurul orei 02:35, în localitatea Ciumești, la un accident rutier cu mai multe victime. Două victime au fost transportate cu ambulanța, o femeie de 21 de ani cu traumatism craniocerebral cu suspendarea conștienței, escoriații multiple și un băiețel de 8 ani cu traumatism occipital fără suspendarea conștienței și escoriații la genunchiul stâng. Alte două victime au fost transportate de SMURD.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.