Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Activitate intensă la Clubul Elevilor – TAPO Carei, secţia tenis de masă

549400_1655042741383989_2798194364235758380_nÎn perioada 2-3 august a avut loc concursul de tenis de masă CUPA CETĂŢII ZALĂU, unde au participat cluburi din toată Transilvania (Cluj, Oradea, Cehu Silvaniei, Carei şi Zalău), la diverse categorii de vârstă. Clubul copiilor Tapo Carei a participat cu 7 sportivi şi 2 instructori (Bottyán Géza şi Süveg Roland). Rezultate obţinute: Comiati Alexandra locul 1 ( 6-7 ani), Reitler Eliza locul 2 şi Rad Ayana locul 3 ( 8-10 ani ), Mudure Marcel locul 1 (11-12 ani). Tot în această perioadă, sportivul Szilagy Paul (locul 1 în clasamentul naţional) a participat la un cantonament de pregătire fizică la Odorheiul Secuiesc şi la un Concurs CUPA GÓBÉ unde au participat sportivi din toată ţara obţinând locul 1 la categoria 8-10 ani.

Sportivii Mudure Marcel şi Szilagyi Paul, insotiti de antrenorul Podoba Mircea, au mai participat la un concurs internaţional de tenis de masa în Bratislava unde s-au calificat din grupe pe tabloul principal după care au părăsit competiţia.

În perioada 10 – 16 august, în sala de tenis de masă din Carei a avut loc un cantonament unde a participat şi echipa CSM Zalău însoţită de antrenorul Puie Victor. În această săptămână, echipa de 8-10 ani fete compusă din Reitler Eliza, Comiati Alexandra, insoţite de instructorul Bottyán Géza se află în cantonament de pregătire la Târgul Secuiesc. Sportiva Dari Helga a început pregătirile cu Statisztika Budapesta unde, din acest an este componentă şi a lotului de senioare fiind inclusă în Campionatul Ungariei de seniori jucand în Extra Ligă şi NB 1 (div.A).

De asemenea, în perioada 26-28 august 2015, sportivii Dari Helga, Reitler Eliza, Rad Ayana şi Szilagy Paul vor participa la Cupa Statisztika din Budapesta însoţiţi de Podoba Mircea şi Bottyán Géza.

Sezonul competitional al Clubului Copiilor TAPO Carei va incepe pe 3 sept 2015 cu Finala Canpionatului National echipe si individual 8-10 ani

Cu această ocazie Clubului Copiilor TAPO Carei mulţumeşte Consiliului Local Carei şi tuturor susţinătorilor pentru lucrările de izolare termică a Sălii de Tenis de Masă.

Sursa: Direcția de Cultură și Sport Carei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.