Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Agenții economici, obligați să aibă aparate fiscale la Festivalul Oțeloaia

descărcare (10)În vederea bunei organizări a evenimentului “Festivalului codrenesc de la Oţeloaia”, prefectul dr. Eugeniu Avram a convocat miercuri, 12 august, comandamentul de lucru privind organizarea acestui eveniment.

Pe lângă stabilirea detaliilor organizatorice privind asigurarea ordinii publice, a altor măsuri de siguranţă şi a programului artistic, un alt subiect dezbătut a fost referitor la condiţiile impuse agenţilor economici care vor fi prezenţi la eveniment. Astfel, fiecare agent economic va trebui să respecte criteriile solicitate în mod legal de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Administraţia a Finanţelor Publice. Operatorii economici vor avea obligaţia să fie dotaţi cu aparate fiscale ambulante, pentru a respecta legislaţia în vigoare. Din cauza temperaturilor extreme, înainte şi pe toata durata evenimentului va fi interzis aprinderea focului în zonă pentru a fi evitate posibile incendii de pădure.

Festivalul Folclorului Codrenesc de la “Oţeloaia”, cel mai vechi eveniment cultural organizat in judeţul Satu Mare  ajuns in acest an la cea de-a 59-a ediţie va avea loc duminică, 23 august, de la ora 11,00, în pădurea Oţeloaia din comuna Homoroade.

Sursa: Prefectura Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. avramul Răspunde

    Sunt convins ca si SC PALAT JUD va avea casa de marcat si cred ca ospatarul Govorila dupa ce isi face analizele medico derma va servi politicos norodul! Asta pentru a nu-l scuipa mai tarziu pe strada !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.