Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Apaserv a ”remediat” problema apei la Negrești. Restricționează consumul

images (7)Apaserv Satu Mare a anunțat print-un comunicat de presă transmis astăzi, că debitele la punctele de captare a apei din Negrești Oaș au scăzut iar pentru a ”remedia” această problemă va restricționa consumul.

Redăm comunicatul:

În ultima perioadă, din cauza secetei generate de lipsa precipitaţiilor şi creşterii consumului de apă, au scăzut debitele de apă la unele puncte de captare (Valea Rea şi râul Tur), astfel încât au apărut variaţii de presiune în reţelele de distribuţie a apei potabile din zona Negreşti Oaş. Pentru a remedia această problemă, S.C. Apaserv Satu Mare S.A. va restricţiona consumurile de apă şi face apel către populaţie să folosească apa potabilă strict în scopurile prevăzte în contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă-canal, respectiv în scopuri gospodăreşti şi de uz casnic, evitând folosirea apei în alte scopuri, cum ar fi: udatul grădinilor, teraselor, curţilor, etc.

Conducerea societăţii a hotărât ca începând de miercuri, 12 august, două cisterne cu capacitate de 8, respective 6 mc. să  asigure apă potabilă în cartierele din oraşul Negreşti Oaş, între orele 9.00-20.00. Punctele de deservire sunt zona blocurilor ANL din cartierul Decebal şi zona Centrului de afaceri din cartierul Baltă.

Sursa: Apaserv Satu Mare

    

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.