Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bătăi în weekend. Trei persoane au ajuns la spital

bataiePoliţiştii Secţiei Tăşnad au intervenit duminică, la ora 17.44 la un caz de lovire, produs pe raza localităţii Craidorolţ.

Oamenii legii au stabilit că între Vasile V. şi fiul său în vârstă de 16 ani s-a produs un conflict spontan, iar Gheorghe T. a intervenit între cei doi, moment în care a fost lovit cu un obiect dur(bâtă), în zona capului de către Vasile V.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

La data de 09 august 2015, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că, în comuna Micula, a avut loc un incident.

 Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri,  între  Szabolcs P. şi Marius S. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia, cei doi şi-au aplicat lovituri reciproc, la nivelul capului, iar Marius S. i-ar fi produs o leziune minoră cu un cuţit lui Szabolcs P., la nivelul cotului mâinii drepte, fără a necesita îngrijiri medicale.

Marius S. a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

La data de 10 august 2015, ora 01.17 poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost sesizaţi, de către un sătmărean despre faptul că ar fi fost agresat.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, Norbert P. l-ar fi lovit pe Lajos N., la nivelul feţei, provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu fractură piramidă nazală, nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

 În toate cazurile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.