Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Bucurie la Asociația Stea. 31 de copii au primit ghiozdane gata echipate pentru școală

20150828_121130Sătmăreanca Larisa Țirle, stabilită în Belgia și inițiatoarea campaniei ”Provocarea Ghiozdanul” a făcut gestul nobil de a înmâna personal ghiozdanele celor 12 copii care au fost prezenți astăzi la centrul de zi.

Agitație mare astăzi la centrul și în curtea Asociației Stea. În timp ce activitățile educative cu copiii erau în plină desfășurare, sătmăreanca Larisa Țirle, fondatoarea organizației “Unite în Good”, a sosit la Stea pentru a înmâna personal copiilor ghiozdanele achiziționate în cadrul campaniei “Provocarea Ghiozdanul”.

Gestul Larisei a adus speranțe pentru mulți dintre copiii care frecventează centrul de zi al asociației Stea și care, în ciuda sărăciei, nu vor să renunțe la școală. Mulți dintre ei vor păși anul acesta pentru prima dată într-o sală de clasă iar Larisa și-a dorit ca primi pași să le fie călăuziți cu rechizite și ghiozdănele noi.

Pentru mine este foarte importantă educația și mă doare sufletul când văd că acești copii nu au posibilități să își cumpere caiete, ghiozdane și rechizite așa cum au restul copiilor care nu se confruntă cu sărăcia. Am decis să-i ajut prin intermediul campaniei”, a precizat tânăra sătmăreancă.

Ghiozdanele au fost achiziționate de la firma Herlitz Romania care s-a ocupat și de transportul acestora la Satu Mare.

Campania de strângere de fonduri “Provocarea Ghiozdanul” a demarat în data de 18 iunie iar de atunci zeci de români stabiliți în străinătate precum și din țară au donat bani cu scopul de a oferi o șansă la educație și suport pentru copii săraci din România.

Sursa: Asociația Stea Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.