Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Coliziune cu un semn de circulație

trecere de pietoniPatrula mixtă de ordine publică formată dintr-un polițist din cadrul Politiei Orasului Tășnad și un jandarm din cadrul IJJ Satu Mare GSI Tășnad, s-au sesizat din oficiu despre faptul ca pe strada Infratirii din Tasnad un autoturism a acroșat un indicator de circulatie cu semnificatia trecere pentru pietoni.

Conducatorul auto, în persoana lui H. Decebal, din Tasnad, in timp ce conducea autoturismul marca Opel , pe Strada Infratiri din Tasnad din directia Carei- centrul Orasului Tasnad, a intrat in coliziune cu indicatorul trecere pentru pietoni din partea dreaptă a directiei de mers. Fiind testat cu fiola alcooltest aceasta si-a schimbat reactivul, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Tasnad unde personalul medical de serviciu, i-a recoltat o probe biologice de sânge.

In cauză s-a intocmit dosar penal  pentru săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau altor substante, fapta prevăzută si pedepsita de art 336 ali 1 din CP.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.