Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Consilierii UDMR cer ca staţia de sub podul Decebal să nu fie desfiinţată

sedinta Consiliul Local (5)Consilierii UDMR au cerut conducerii Primăriei şi colegilor din Consiliul Local să nu desfiinţeze staţia de autobuz de sub podul Decebal începând cu 1 septembrie, deoarece au apărut date noi care arată că Transurbanul nu este pregătit să gestioneze problema.

În cadrul şedinţei, consilierii Magyar Lorand şi Gergo Butka au criticat modul în care administraţia locală a înţeles să pună în aplicare hotărârea de consiliu prin care se reglementează transportul călătorilor. La şedinţă a fost prezent şi deputatul Kereskenyi Gabor care a spus că a primit o serie de reclamaţii de la locuitorii din comunele învecinate. El a solicitat conducerii primăriei să menţină staţia de sub pod deoarece nu deranjează pe nimeni sau măcar să o amâne. În opinia consilierilor UDMR, dacă se va desfiinţa staţia de autobuz de sub podul Decebal începând cu 1 septembrie în oraş se va crea un haos din cauza noile staţii care încă nu sunt finalizate iar oamenii nu sunt informaţi.

Mai mult, consilierii UDMR s-au declarat revoltaţi de o declaraţie a directorului Transurban Ionuţ Bujor, care ar fi spus că ar trebui o investiţie de circa 100.000 de euro în aparatură pentru emiterea biletelor pentru ca persoanele care vin cu autobuzele din județ. Directorul Transurban ar mai fi spus că Transurban nu poate face față valului de călători pe care va trebui să-l transporte de la stațiile intermediare până în zonele mai centrale şi că ar fi posibil să fie întârzieri de 15-20 de minute.

De altfel, şi consilierul PSD Ioan Pop a spus că directorul Transurban ar trebui chemat de conducerea Primăriei şi întrebat dacă e în stare să conducă această societate, cu atât mai mult cu cât au apărut aceste informaţii ce nu se ştiau în momentul în care s-a votat noul program de transport persoane.

Viceprimarul Radu Roca le-a amintit consilierilor că ei au votat noul program de transport şi cel mai probabil va fi pus în practică din 1 septembrie.

10 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Da la ce altceva te poti astepta din partea lor ? Doar critica,voturi impotriva si alte porcarii stiute numai de ei.

  2. satmarean Răspunde

    Demagogi si populisti acesti consilieri de doi lei care nu au nimic in comun cu interesul comunitatii doar interesele lor politice .sa va fie rusine.

    • florin Răspunde

      Mare dreptate ai! Nu e destul ca aspira bani multi dupa cladirile retrocedate .Rusine lor!

  3. Orasean Răspunde

    Niste ordinari de consilieri.

  4. Ema Răspunde

    Mai ,oameni buni ,mai si ganditi inainte de a face ceva! Voua nimic nu va convine!

  5. satmarean. Răspunde

    Daca administratia locala a pus in aplicare o hotarare ce tot au de comentat cei din UDMR? Lor nu le este bine nici cu rau dar nici cu bine! Cine sa-i mai inteleaga?

  6. ardelean florin Răspunde

    Gargaragii de doi bani!Consilieri de rahat!Voua nimic nu va convine …mai ales la incompetentul de Pop..care habar nu are daca are doua maiini sau trei!

  7. Cetateanul Răspunde

    Parcă lună trecută au fost de acord sunt de tot risul,iar să avem microbuze,circulând ca în Saigon prin tot orașul.Cred ca vor să arate comunității lor ce țări sunt ei.

  8. Matroz Răspunde

    Cetățenii nu s-au trezit încă după Partium!Or mai fi boncaluind si acum!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.