Costurile petru montarea catargului ajung la 500.000 de lei

28 august 2015 | 6 comentarii

Comitetul pentru varstnici, Prefectura Satu Mare (3)Reprezentantul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Rentea, a declarat astăzi în cadrul unei întâlniri a prefectului Eugeniu Avram cu liderii pensionarilor că lucrările de montare a catargului din Piaţa Romană sunt estimate la 500.000 de lei.

Rentea le-a spus pensionarilor că montarea catargului este în atenţia administraţiei locale, care a primit o ofertă din partea firmei UNIO, costurile fiind de circa 500.000 de lei cu tot cu TVA.

El a precizat că această sumă este foarte mare, motiv pentru care s-au solicitat oferte şi de la alte 10 societăţi. 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Ne lipseste, avem de toate in acest oras minunat …doar catarg nu….:-)))

 2. satmarean spune:

  De ce nu reparati trotuarele din centru si din alte zone ale orasului, in loc sa investiti o suma colosala pentru un catarg? Cu o asemenea politica, administratia Coica isi da cu stangul in dreptul. Rusine, Dorel Coica! Esti un primar slab, inconjurat de oameni slabi. Orasul arata ca dupa bombardament, lucrarile de la Apaserv au distrus trotuarele si spatiile verzi din Carpati II. Habar nu aveti de reguli elementare. De pilda, ati reparat trotuarele, apoi le-ati distrus. Drumurile din cartiere sunt varza, la fel ca administratia noastra locala.

 3. satmarean spune:

  Cu catargu ala adus de pedelist de la turci inclus in pret ca sa isi scoata parleala?

 4. dr cotas spune:

  Esti un dobitoc Coica! Sa-ti fie rusine cum arata acest oras. Doar catargul ne mai lipseste. Idiotule

 5. satmarean spune:

  Cum poate cineva sa foloseasca asemenea expresii la adresa unui om? De ce te ascunzi dupa un pseudonim pe care n-l meriti? . Oare numai Coica e vinovat ca arata orasul cum spui? Orasul e a lui Coica or al nostru? E bine uneori sa te uiti in oglinda. Poate o sa-ti strici ziua…………………………………….

  • Norick spune:

   Nu vreau sa te supar “satmarene”,dar si Tu esti ascuns in spatele unui pseudonim. Care-i diferenta dintre voi/ noi ?? :-)
   Fii un bun exemplu si dupa asta sa le dai sfaturi si lectii… :-P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest