Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Echipe de volei din mai multe ţări se întrec la Trofeul Sătmarului

Trofeul Satmarului (9)Cele mai bune echipe din România care s-au clasat pe primele locuri în Campionatele Naţionale de Volei de Plajă dar și trei echipe din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova vor concura la Trofeul Sătmarului. Turneul se va desfășura începând de mâine, 6 august pe platoul din Centrul Nou.

Mai multe detalii cu privire la acest eveniment au fost oferite astăzi într-o conferință de presă de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și organizatorii evenimentului, tehnicianul Adrian Pricop, numit recent antrenorul echipei naționale de beach-volley a României și Florin Mureșan.

Adrian Ștef a declarat că ideea de a readuce această competiție la Satu Mare a fost a antrenorului sătmărean Adrian Pricop și a lui Florin Mureșan iar Consiliul Județean a răspuns la această inițiativă, alocând suma de 8000 de euro pentru turneu.

În ceea ce privește competiția, Adrian Pricop a meționat că s-au înscris în total nouă echipe, șase din România și trei din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. De asemenea, a anunțat că la concurs vor participa și jucătoarele din cadrul echipei de volei a CSM Satu Mare, Beata Vaida și Adriana Matei.

Prezente în cadrul conferinței, cele două jucătoare sătmărence au declarat că au emoții datorită faptului că vor juca pentru prima dată în fața publicului sătmărean și vor face tot posibilul de a câștiga această competiție. Jucătoarele sunt campioane naționale la junioare, vicecampioane la senioare și vicecampioane balcanice.Trofeul Satmarului (18)

Trofeul Sătmarului este destinat senioarelor și este împărțit în două sesiuni zilnice, una de dimineață de la ora 10.00, iar cea de-a doua va începe la ora 16.00. Meciurile semifinale și finale vor avea loc sâmbătă dimineață. Organizatorii au mai anunțat că va avea loc în cadrul competiției și Cupa presei la volei iar pentru sătmărenii prezenți la eveniment se vor pregăti numeroase surprize și premii.

Organizatori principali sunt Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare, Consiliul Local şi CS ADEP Satu Mare. Turneul este unul de top şi este inclus în calendarul FR de Volei. S-a dorit refacerea tradiţiei acestui sport la Satu Mare şi a turneelor internaţionale, care la începutul anilor 2000 umpleau platoul din Centrul Nou cu spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.