Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Ellie White și Deepcentral au creat o atmosferă incredibilă, la AugustFest Carei

AugustFest Carei (7)Atmosferă incendiară sâmbătă seară, în penultima zi de AugustFest8 la Carei. Invitaţii speciali de la Bucureşti au făcut ca distracţia să fie cuvântul de ordine în parcul dendrologic.

Puţin după ora 20.30, Ellie White, fosta solistă a proiectului DJ Project, a deschis programul cu un recital electrizant. Aceasta a interpretat hituri cunoscute de pe vremea DJ Project, dar şi piese mai noi, pe care le-a lansat după începerea carierei solo. Nu au lipsit melodii precum „Lumea ta”, „Hotel”, „Nu te mai caut”, sau „Sete de noi”. Spectatorii au cântat alături de artistă hiturile acesteia.

De la ora 21.30, a venit rândul celor de la Deepcentral să instaureze buna dispoziţie. Show-ul absolut unic şi exploziv a fost completat de prezenţa celor trei dansatori care i-au însoţit. Publicul a putut fredona alături de idolii lor, hituri precum „In Love”, „Speed Of Sound”, „So Divine”, „O Stea” şi „Sus Până La Cer”. Bis-ul de la final a reprezentat o dovadă că Deepcentral, a creat un spectacol incredibil.

Cu siguranţă, celor aproape 2000 de oameni prezenţi la eveniment, le va rămâne în memorie, o bună perioadă de timp, experienţa inegalabilă trăită sâmbătă seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.