Ultima actualizare: azi, 21:48

Sport

EXCLUSIV. Adrian Sălăgeanu, fost campion al României, s-a retras din fotbal

1.FOTBAL:FC OTELUL GALATI-FC BASEL 2-3,LIGA CAMPIONILOR (22.11.2011)Unul dintre cei mai buni jucători sătmăreni s-a retras din activitate. Adrian Sălăgeanu, fost campion al României cu Otelul Galaţi, jucător cu 168 de meciuri jucate şi 20 de goluri marcate în Liga I, 6 meciuri jucate în Champions League a decis că este momentul să pună ghetele în cui. Întors la Olimpia Satu Mare în luna ianuarie a acestui an, fundaşul născut în Carei a surprins suflarea fotbalistică sătmăreană cu această decizie bruscă, mai ales ţinând cont că se afla într-o formă fizică foarte bună.

„Este decizia lui şi aşa va rămâne. Nu a fost influenţat de nimeni de la club. Şi noi am fost surprinşi”, a declarat vineri, în exclusivitate pentru PortalSM, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Adrian Sălăgeanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „galben-albaştriilor” în returul sezonul trecut, cu 13 partide jucate şi un gol marcat. A condus echipa spre mai multe victorii şi a furnizat cele mai multe pase de gol din retur. La doar 32 de ani, fundaşul sătmărean ar mai fi putut juca cel puţin 2-3 ani la acest nivel, dar se pare că anumite probleme din viaţa personală l-au făcut să ia această decizie.

Olimpia îşi pierde cel mai experimentat jucător, cu trei săptămâni înainte de debutul ediţiei 2015/2016 a campionatului. Sălăgeanu chiar a jucat o repriză în amicalul susţinut miercuri de sătmăreni în compania echipei FCM Baia Mare, partidă care s-a  terminat 0-0.

Un comentariu

  1. Andrei Răspunde

    :)))) nu ma surprinde..marele campion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.