Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

FitDay-zi dedicată sportului la Polipol Mobila

polipolCompania Polipol Mobila acorda o atentie sporita sanatatii angajatilor sai prin diversele facilitati pe care le ofera acestora. Dintre beneficiile pe care le au acestia, sunt plata unei parti din abonamentele la salile de fitness sau accesul la anumite activitati sportive si reduceri la serviciile medicale de specialitate ca angajati a societatii.

In fiecare an, in lunile de vara, compania Polipol Mobila dedica o zi pentru promovarea in randul angajatilor sai, dar si a comunitatii in care isi desfasoara activitatea, unui stil de viata sanatos. Acest an, FitDay Polipol se desfasoara in data de 29.08.2015 in Foieni.

Aceasta zi este marcata de organizarea diverselor activitati de catre angajatii companiei pentru colegii lor, in care au ocazia sa se familiarizeze cu pasiunile sportive ale acestora. Cele mai populare activitati fizice sunt handbal, fotbal, tenis de masa, zumba si traseele cu bicicleta, la care participa un numar mare de angajati impreuna cu conducerea companiei. Dupa o zi plina de miscare, angajatii se bucura de o petrecere binemeritata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.